top of page

Lediga tjänster på Stenungsunds Montessoriskola

- Timvikarier sökes

Vi behöver alltid tillgång till ansvarsfulla medarbetare som kan rycka in vid sjukdom eller annan frånvaro. Skriv ett personligt brev där du berättar om dig själv, varför du tror att du skulle passa som vikarie hos oss, dina ev erfarenheter/utbildning för arbetet i förskola/skola samt i vilka ämnen och åldrar du känner dig bekväm att vikariera i.

Skicka eller maila det, tillsammans med ett aktuellt utdrag ur polisregistret för arbete i skolan till rektor@stenungsundsmontessori.se

Ansökan

Bifoga CV och personligt brev, tillsammans med ett aktuellt utdrag ur polisregistret för arbete i skolan.

Kontakt

Image by Brett Jordan

Ekonomi- och löneansvarig

Stenungsunds Montessoriskola söker nu en driven och engagerad redovisningsekonom med ansvar för ekonomi- och lönearbete. Tjänsten är varierad och verksamhetsnära med helhetsansvar för alla uppgifter relaterade till ekonomi och lön. Tjänsten infattar även andra verksamhetsövergripande administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att ha en nyckelposition och arbeta självständigt men i tät dialog med skolans rektor i strategiska frågor då mycket grundar sig i ekonomi.

Som ekonomi- och löneansvarig hos oss kommer du att arbeta med:

  • Helhetsansvar för redovisning och rapportering

  • Leverantörs- och kundreskontra

  • Månadsbokslut samt eventuellt årsbokslut och årsredovisning

  • Resultatuppföljning och rapportering till rektor och styrelse

  • Budgetarbete

  • Rapportering till myndigheter

  • Löneberäkning och lönekörning

  • Andra lönerelaterade administrativa arbetsuppgifter

  • Stöd till rektor i organisations- och personalfrågor

 

Om dig

Vi söker dig som har en relevant ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du bör ha flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vara självgående. Du arbetar strukturerat, har en analytisk förmåga och är lösningsorienterad. Handlingskraft, självständighet och noggrannhet är självklarheter för dig. Då du kommer att ha en central roll i organisationen lägger vi stor vikt vid din sociala förmåga.

Erfarenhet från att arbeta i Visma Lön 600, Björn Lundén Administration samt Björn Lundén Bokslut är meriterande.

Vid rätt sökande och önskan om deltid framförs finns utrymme för diskussion och överenskommelse. Tjänsten är ett längre vikariat pga. föräldraledighet.

Kontakt

 

Rektor

daniel.magnusson@stenungsundsmontessori.se

Tel. 0703-77 07 15

Ekonomi- och löneansvarig

rebecka.johannesson@stenungsundsmontessori.se

Grundskollärare 7-9 i matematik, teknik och/eller no

Nu har DU möjlighet att söka tjänst hos oss på Stenungsunds Montessoriskola som ämneslärare i matematik, teknik och No!

Stenungsunds Montessoriskola är en fristående skola som drivs av en ekonomisk förening utan vinstintresse. Vi består av två stycken enheter, en förskola och en skola med årskurserna F-9 samt ett fritidshem. Vi har ca 208 stycken elever i F-9. Skolan är belägen i centrala delen av Stenungsund, några meter från buss- och tågstationen.

Tjänsten innefattar att undervisa i årskurserna 7-9. Du kommer att arbeta tätt ihop med dina kollegor i arbetslag 7-9 men främst med vår ma/no-lärare Sofia. Vi har möjlighet att skräddarsy en tjänstefördelning inom ämnena matematik, teknik, kemi, fysik och biologi utifrån din behörighet, kompetens och intresse.

Vårt högstadium består av ca 65 st elever vilket innebär att du kommer att få en nära relation till dina elever både när det gäller lärandet och socialt. Vi arbetar med att elevhälsan börjar i klassrummet. Elevernas trygga och positiva relation med sina lärare bidrar till trygghet, studiero och hög måluppfyllelse.

Är det du som får tjänsten hos oss, kommer du att få arbeta på en skola med ett lugnt och härligt arbetsklimat där eleven och utveckling av verksamheten står i centrum. Dina nya kollegor har alla hög kompetens och lång erfarenhet.

Intervjuer sker löpande.

Kontakt

 

Rektor

daniel.magnusson@stenungsundsmontessori.se

Tel. 0703-77 07 15

Grundskollärare f-3

Vill DU börja att arbeta hos oss finns nu möjlighet att söka en tjänst som lärare i vår grupp f-1 med mentorsansvar för vår blivande åk. 1. Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i ämnena svenska, so och matematik.

Förutom att du kommer att planera ihop med dina kollegor i arbetslag f-3 kommer du samarbeta tätt ihop med din kollega Anna-Karin som är ansvarig mentor för förskoleklass. I gruppen finns även en fritidspedagog som utifrån sina kompetenser stöttar och undervisar eleverna.

Vi är stolta över att vara en Montessoriskola. Vi ser att elevernas utveckling både kunskapsmässigt och socialt har en mycket fin progression pga. av att vi utgår från Montessoripedagogiken. Har du Montessoriutbildning är det meriterande men det är inget hinder att söka tjänsten om du inte har utbildningen men är intresserad av att vidareutbilda dig. Skolan erbjuder varje medarbetare att genomföra montessoriutbildningen. Skolan står för kostnaderna och den tid som behövs för en kvalitativ utbildning.

Är det du som får tjänsten hos oss kommer du att få arbeta på en skola med ett lugnt och härligt arbetsklimat där eleven och utveckling av verksamheten står i centrum. Dina nya kollegor har alla hög kompetens och lång erfarenhet.

Intervjuer sker löpande.

Kontakt

 

Rektor

daniel.magnusson@stenungsundsmontessori.se

Tel. 0703-77 07 15

Skolkurator

Vi söker nu en skolkurator på 60% som tillsammans med kollegorna i EHT arbetar operativt och samverkar för att skapa främjande och förebyggande insatser, men där åtgärdande arbete självklart ingår.

Vi söker dig som har socionomexamen och ser gärna att du har arbetat som skolkurator tidigare. Du är lyhörd för elevernas behov och har en god förmåga till samverkan med såväl elever, vårdnadshavare, pedagoger och kollegor. I din roll erbjuder du även samtal med vårdnadshavare och ger information om samhällets olika hjälp- och stödmöjligheter. Det ingår även att du samarbetar med externa aktörer såsom BUP, habilitering och socialtjänst. Du har god kännedom om skolans styrdokument och kvalitetsarbete för såväl den psykosociala insatsen som för elevhälsans arbete. Du har även erfarenhet av att arbeta i ett tvärprofessionellt team samt en förmåga att arbeta självständigt. Vi förutsätter att du är bra på att organisera och strukturera.

Har du erfarenhet av arbete inom socialtjänsten mot barn och unga är det meriterande.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Får DU jobbet hos oss kommer du att få arbeta på en trygg och trivsam skola med härliga kollegor!

Kontakt

 

Rektor

daniel.magnusson@stenungsundsmontessori.se

Tel. 0703-77 07 15

bottom of page